2024. május 8. - Mihály

Ki irányítja a Fidesz népszavazási kampányát?

Az SZDSZ választ vár a Fidesztől arra a kérdésre, hogy ki irányítja a legnagyobb ellenzéki párt népszavazási kampányát.
2008. január 29. kedd 10:55 - Hírextra

Sajtóhírek szerint a Fidesz népszavazási kampányának irányítása Kubatov Gábor és a Fidesz által újra felfedezett Várhegyi Attila kezébe került. Igaz-e, hogy valójában nem Tarlós István, hanem Kubatov Gábor és Várhegyi Attila a kampány igazi vezetője? - teszi fel a kérdést az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében a liberális párt.

A kommüniké kitér arra, hogy az SZDSZ idejekorán nyilvánossá tette, mennyit költ a népszavazási kampányára, a Fidesz azonban továbbra is titkolja, mennyit költött, és mennyit fog költeni. Az SZDSZ azt is tudni szeretné, mikor ad végre a Fidesz hiteles adatot arról, hogy "a több millió küldemény postaköltsége, az aktivisták, a szakértők, az országosan folytatott személyes megkeresések mennyibe kerülnek".

Tarlós István, a Fidesz népszavazási kampányának irányítója hétfőn az MTI-nek adott interjúban azt mondta, Kubatov Gábor a pártszervezetek egységeinek mozgósításával foglalkozik.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását