2024. május 8. - Mihály

OS A 2010 évi Shanghai Világkiállítás magyar pavilonjának kialakításáról

A Magyar Köztársaság Kormányától minden tekintetben független magánkezdeményezés a www.vilagkiallitas.hu honlap. A Miniszterelnöki Hivatal elhatárolódik a honlapon megjelent, a Sanghai Világkiállítással kapcsolatos „tervpályázati” hirdetmény k
2008. január 28. hétfő 17:13 - Hírextra
A magyar pavilon belső kialakítása tárgyában a www.vilagkiallitas.hu honlap „tervpályázati” hirdetményt tett közzé. A Miniszterelnöki Hivatal ez úton hívja fel minden érdeklődő figyelmét, hogy a kormányzattól független magánkezdeményezésről van szó, amely sem tartalmában, sem formájában nem alkalmas a hivatalos pavilon kialakításában való részvételre.

A honlapon megjelent kezdeményezéstől a Miniszterelnöki Hivatal elhatárolódik, és a szakszerűtlen „pályázaton” esetleg résztvevők (vagy e célból pénzösszeget felajánlók) minden későbbi reklamációját elhárítja.

A Shanghai Világkiállítás előkészítése megfelelő ütemben halad, a világkiállítás hivatalos honlapja hamarosan elindul, és - a jogszabályoknak megfelelően - a Magyar Építész Kamara és más szakmai szervezetek bevonásával megkezdődött a pavilon nyilvános építészeti tervpályázatának előkészítése.


Kiadó: Kormányszóvivői Iroda
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását