2024. május 3. - Tímea, Irma

Mindent szeretek, ami fekete

Bea asszony - bár nem szereti, ha így nevezik – nem fél már különösebben a műsorvezetéstől, hiszen az elmúlt években szinte reggeltől estig kamerák kereszttűzében élt családjával. A valóságshow folytatásáról, gyerekvállalásról, és igazi csajos dolgo
2008. január 28. hétfő 23:21 - Hírextra

Már nem igazán izgulok a műsorvezetés miatt, hiszen nekem egy-két kamera meg se kottyan. Alig várom, hogy megbeszéljük azokat a csajos témákat, amik szerintem mindenkit érdekelhetnek. Például, nagyon szeretnék sminkötleteket kapni, hogy mi lesz a divat tavasszal.

Bea nem is győzte sorolni, mennyi minden érdekli. Szeretne minél többet megtudni a bőrápolásról, a gyermeknevelésről sőt, a kávézási szokásokról, hiszen ő maga is imád kávézni.

- Mindent szeretek, ami fekete! A kapucsínótól kezdve az eszpresszó kávéig az összeset nagyon szívesen kortyolom. De ezen kívül beszélnünk kell olyan fontosabb dologról is, mint a gyerekvállalás. Győző nagyon szeretne egy harmadikat, én viszont nem. Úgy gondolom, hogy hihetetlen felelősséggel jár, és szerintem én már öreg lennék ehhez. Talán Virág is nehezebben viselné, mert ő nagyon anyafüggő, és féltékeny mindenkire, aki a közelemben van.

Ha lesz harmadik Gáspár csemete, ha nem, az már mindenesetre megnyugtató, hogy Beáék házassága rendeződni látszik.

- Soha nem volt még köztünk ilyen harmónia. Nyáron nagyon sok mindenen keresztül kellett mennünk, és biztos vagyok benne, hogy csak azért nem lett válás a vége, mert olyan mértékben toleráltam Győző dolgait, amire szerintem nem sokan lettek volna képesek. De szerencsére megoldódott minden.

Bea nem tartja kizártnak, hogy folytatódik a Gáspár család mindennapjait bemutató show, viszont addig sem kell őket nélkülöznünk. Tavasszal mutatják be azt a mozi filmet, amiben Győzi rendőrt, felesége pedig oknyomozó újságírót alakít.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását