2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Észérvek helyett az erőt alkalmazzák

A szocialisták az észérvek helyett ismét az erő fegyverét alkalmazták, amikor Gyurcsány Ferenc a mezőgazdaságot sújtó kijelentéseinek magyarországi következményét szerettük volna megvitatni a Parlament Mezőgazdasági Bizottságában.
2008. január 28. hétfő 21:34 - Hírextra

Ezt a lehetőséget semmisítették meg azáltal, hogy az eredeti napirendi pontot leszavazva és saját új napirendi pontjukat megszavazva, Gyurcsány Ferenc "szerecsen mosdatásába" kezdtek.

Mint tudjuk, egy olyan ország miniszterelnöke tett javaslatot a mezőgazdasági támogatások csökkentésére, amely ország területének több mint 80 százaléka mezőgazdasági művelésre alkalmas, amely ország gazdálkodói csak töredéktámogatását kapják az uniós gazdálkodókhoz képest, és amely ország mezőgazdaságának tavaly 30 százalékos volt a teljesítmény csökkenése.

Gyurcsány Ferenc arcul csapta a magyar gazdákat és most a Parlament Mezőgazdasági Bizottságának kormánypárti többsége is arcul csapta a bizottságot. Ismét az emberek megkérdezése nélkül döntöttek emberek sorsa felett. A Fidesz Magyar Polgári Szövetség ebben a színjátékban nem kívánt részt venni, ezért felháborodásának hangot adva kivonult a bizottság üléséről.

Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását