2024. április 28. - Valéria

71 riasztás az éjszaka

Pest megyében vasárnapról hétfőre virradó éjszaka 71 esetben riasztották a tűzoltókat, az anyagi károk felbecsülése jelenleg is tart - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletvezetője hétfőn az MTI-vel.
2008. január 28. hétfő 09:57 - Hírextra

Versics Gábor elmondta, hogy legtöbb alkalommal az útra dőlt fák miatt kellett kimenni a tűzoltóegységeknek, amelyek rövid időn belül félretolták, darabokra vágták a rönköket, hogy a forgalom ismét zavartalan legyen.

Több esetben a villanyvezetékeket szaggatta meg a nagy erejű szél, s 11 helyen az épületekben tett kárt a vihar. Ezek közül kiemelkedő Sóskút, ahol egy lakóház tetejét felkapta a szél és a szomszédos épület tetejére sodorta át, itt az önkormányzat azt vizsgálja, miként lehet a bajba jutott családon segíteni.

Budaörsön egy iskola udvarán álló raktárnak az oldalát tépte le a szél, a tanításban azonban nincs fennakadás. Zsámbék és Herceghalom között a vasúti sínek fölött húzódó villanyvezetéket cibálta meg a viharos erejű szél, emiatt vasárnap négy órán át szünetelt a forgalom, amíg helyreállították az eredeti állapotot - utalt rá az ügyeletvezető.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását