2024. április 26. - Ervin

Talmácsi elégedett

A 125 kcm-es kategóriában világbajnok Talmácsi Gábor elégedett volt a gyorsasági motorosok háromnapos jerezi tesztelésén elért eredményeivel.
2008. január 26. szombat 20:55 - Hírextra
Az Apriliával szereplő magyar motoros honlapján olvasható értékelés szerint a péntek esti megbeszélések és a kemény munka meghozta az eredményt, Talmácsiék úgy vélik, nagyon jó motorbeállításuk van a jerezi pályára.

A magyar versenyző szombaton nagyon sok kört teljesített, második lett a brit Bradley Smith mögött és a három versenytávnak megfelelő körözés alatt egyetlen gond sem adódott a géppel. A futómű beállítása rendben volt, a jelenlegi vázból azonban nem tudnak többet kihozni. Szerintük összességében ez sem rossz, de ha lehetne még finomítani, az nagyon sokat számítana. Ezért valószínűleg már a következő jerezi tesztre gyártanak Talmácsinak egy új vázat.

A magyar motoros csütörtökön több mint fél másodpercet vert a mezőnyre legjobb, 1:48.065 perces idejével, pénteken pedig 1:48.565 perc alatt teljesítette a leggyorsabb körét, és Smith, illetve a spanyol Nico Terol mögött harmadik lett.

Talmácsi Gábor:
"Elégedett vagyok az eredménnyel, nagyon jól dolgoztunk. Sok mindent kipróbáltunk, sokat tapasztaltunk. A blokk pokoli erős, de egyben érzékeny is. Van még mit tanulnunk, de úgy érzem, magabiztosan mehetünk Valenciába, ahol jövő hét keddtől ismét három napot tesztelünk."

Eredmények:
1. Bradley Smith (brit, Aprilia) 1:46.869 p
2. Talmácsi Gábor (Aprilia) 1:47.113
3. Simone Corsi (olasz, Aprilia) 1.47.487
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását