2024. április 18. - Andrea, Ilma

Közintézményben alakult a Magyar Gárda szervezete

A szocialista párt tiltakozik az ellen, hogy Füzesabony fideszes városvezetése egy közintézményt biztosított a Magyar Gárda helyi alakuló gyűlésének megtartására - tájékoztatta pénteken az MTI-t a város szocialista országgyűlési képviselője.
2008. január 26. szombat 07:03 - Hírextra

A péntek esti "zászlóbontó" ülést ugyanis a Művelődési Központban működő presszóban tartják, ám a helyiség évek óta nem működik vendéglátóhelyként, vagyis a közintézmény része - mondta Korózs Lajos.

A helyiséget azt követően kapták meg a helyi gárdisták, hogy a város egy vendéglátó egysége sem kívánt helyet adni a csoport alakuló ülésének - tette hozzá a politikus.

Korózs Lajos szintén felháborítónak tartja, hogy toborzó plakátot helyeztek ki a városháza előtti hirdetőtáblára.

Az pedig egyenesen arcátlanság, hogy egy hirdetményt az MSZP helyi irodájának falára is kiragasztottak a szervezők - mondta az országgyűlési képviselő.

Laminé Antal Éva, a település fideszes polgármestere kijelentette: a rendezvényteremként működő helyiséget bármilyen, legálisan működő szervezet kibérelheti. Ilyen bejegyzett szervezet a Magyar Gárda is - reagált a szocialista tiltakozásra. Az ilyen igényeket egy esetben sem utasítják el, így adott esetben akár az MSZP-nek is bérbe adják a termet, amennyiben igényt tart erre - tette hozzá az önkormányzati vezető.

A rendezvénytermet egyébként az önkormányzati közhasznú társaságként működő városi televíziótól bérelte ki a Magyar Gárda - mondta a polgármester.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Alíz
2008. január 26. 13:52
Nem értem a település polgármesterét, hiszen a Városi Televízió KHT is az önkormányzaté, akkor miért próbálja rátolni. Ritka cinikus a válasza is, mintha nem értené, hogy miről van szó. Egyébként csak azt csinálja fideszes polgármesterként, amit a nagyfőnöke előír neki, s mint tudjuk a nagyfőnök - meg gondolom ő is- számít a szélsőségek szavazataira, mert a normális emberek már fordulnak el tőlük.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását