2024. május 13. - Szervác, Imola

Élményajándék a neten keresztül

Magyarországon még kevesen ismerik az élményajándékok forgalmazóit, pedig az NRC Piackutató felmérése szerint a magyar internetezők 74 százaléka szívesen fogadná, ha felejthetetlen élménnyel ajándékoznák meg.
2008. január 26. szombat 17:39 - Hírextra
A felejthetetlen, de legalábbis különleges élményajándékok közé sorolhatók például az erotikus meglepetések, az extrém kalandok - az ejtőernyős tandemugrás, tank- és Ferrari-vezetés, vagy repülés egy második világháborús gépen.

Az egyik budapesti élményajándék-forgalmazó megbízásából készült felmérés szerint - amelyet 18-69 év közötti internetezők megkérdezésével végeztek - tavaly decemberben sokan hallottak már (70 százalék) erről a szolgáltatásról, de csak 18 százalékuknak volt része ilyen meglepetésben. Pedig a válaszadók többsége, 74 százaléka örülne, ha kivételes élménnyel ajándékoznák meg.

A legtöbben, a megkérdezettek 43 százaléka romantikára vágyik. Sokakat az tenne boldoggá, ha szerenáddal, vagy egy eldugott helyen eltöltött piknikkel kedveskednének neki.

A megkérdezettek 40 százaléka olyan exkluzív élménynek örülne, mint a helikopterezés, a hőlégballonos repülés. Szűkebb csoport (a válaszadók 17 százaléka) állítja, hogy számára a tankvezetés, az agyaggalamb-lövészet vagy más hasonló tevékenység jelentené a legkedvesebb ajándékot.

Tavaly a legkeresettebb élményajándék az agyaggalamb-lövészet volt, legalábbis a férfiak körében - tájékoztatta az MTI-t az extrém ajándékozással foglalkozó Meglepkék csapata. A cégek közül egyre többen gazdagítják szakmai összejövetelüket különleges élménnyel. Szívesen vesznek részt partnereikkel például harckocsivezetésen. Mind céges, mind egyéni körben népszerű volt a csillagelnevezés, de a tavaly karácsonyi időszakban rendkívül kelendő volt az Oscar-szobor is, amelyen a leggyakrabban a legjobb édesanyának felirat szerepelt.

Igaz nem a pozitív meglepetés kategóriába tartozik a szakítás, de hogy még ezt is lehet ötletesen tálalni arra példa egy férfi esete, aki kedvesének palackpostát küldött benne az elbocsátó üzenettel és egy állatkerti örökbefogadással.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását