2024. április 29. - Péter

Táplálkozási szaktanácsadás

Az egészséges táplálkozásra törekvőknek, a fogyni vagy hízni vágyóknak, esetleg speciális étrendet, diétát igénylőknek indított szakmai tanácsadó szolgálatot a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége. Az új szolgáltatással azt szeretné elérni a szervezet,
2008. január 25. péntek 17:17 - Hírextra
A tanácsadó szolgálat során különböző szűrővizsgálatokon - testtömeg-, testmagasság-, testzsír-, derékkörfogat-mérés, testtömegindex-számítás - vehetnek részt az érdeklődők, feliratkozhatnak egyéni és csoportos tanácsadásra, egy dietetikus pedig személyre szabott étrendet dolgoz ki számunkra - tájékoztatta a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége (MDOSZ) a távirati irodát.

A szakmai segítség a táplálkozási tanácsokkal nem ér véget: lehetőség van a rendszeres kontrollra is.

A szolgáltatásról részletes információ a 06/1/269-2910-es telefonszámon, vagy az mdosz@mdosz.hu e-mail címen kérhető.

A Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége 1991-ben alakult meg, 1998-tól kiemelkedően közhasznú szervezetként működik. 1994 óta tagja az Európai Dietetikusok Szövetségének, az EFAD-nak (European Federation of the Associations of Dietitians). Az MDOSZ tagjai főiskolát végzett táplálkozási szakemberek (dietetikusok), akik nem csak az egészségügy különböző területein dolgoznak, hanem jelentős létszámban az élelmiszeripari vállalatok munkáját is segítik.

Az MDOSZ olyan programok kidolgozásában és megszervezésében vesz részt, amelyeknek célja a fogyasztók tájékoztatása, illetve az egészséges életmódnak megfelelő táplálkozási gyakorlat és szokások kialakítása.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását