2024. április 29. - Péter

Sebestyén hibázott, de megőrizte ötödik helyét

Sebestyén Júlia ugyan egyszer hibázott a rövidprogram során, azonban így is az ötödik helyről várja a szombati kűrt a zágrábi műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokságon. A másik magyar induló, Hadford Katherina a 22. helyen áll.
2008. január 25. péntek 20:20 - Hírextra

A 2004-ben Európa-bajnok magyar műkorcsolyázó sokáig nagyszerűen korcsolyázott, az utolsó ugrását viszont elrontotta, a dupla Axelből csak szimpla lett. Hadford még nagyobbat hibázott, egyszer elesett, de így is sikerült megfelelnie a vele szemben támasztott elvárásnak azzal, hogy 22. helyével a legjobb 24 között van, azaz bemutathatja a szabadprogramját.

Az élen a címvédő olasz Carolina Kostner áll két finn lányt, a tavaly bronzérmes Kiira Korpit, illetve Laura Lepistót megelőzve. Sebestyénnek egy jó kűrrel reális esélye lenne dobogós helyezésre, ugyanis hátránya kevesebb, mint másfél pont a harmadikkal szemben.

Eredmények:
Állás a rövidprogram után:
1. Carolina Kostner (olasz) 59,31 pont
2. Kiira Korpi (finn) 58,60
3. Laura Lepisto (finn) 56,96
4. Sarah Meier (svájci) 56,44
5. Sebestyén Júlia 55,54
...22. Hadford Katherina 39,46

Pénteken 18:30-tól a jégtáncosok, köztük a Barta Krisztina, Tóth Ádám duó kűrjével folytatódik a kontinensviadal. A nők szombaton 13 órától mutatják be a szabadprogramjukat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását