2024. április 23. - Béla

Botránypartit rendezett az ácstanonc

Parti-szervező és DJ akar lenni az a 16 éves ausztrál fiú, aki világra szóló botrányos bulit csapott szülei távollétében melbourne-i családi házukban 10 nappal ezelőtt. Corey Delaney karrierterveiről menedzsere nyilatkozott pénteken Sydney-ben.
2008. január 25. péntek 16:35 - Hírextra
Január közepén, mielőtt szülei elutaztak, a fiú meghirdette az interneten, hogy gigantikus bulit akar csinálni. Szülei valóban elutaztak, ő pedig valóban összehozta a gingatikus partit, amelyen több mint fél ezren jelentek meg. Ennyi ember együtt nem marad észrevétlen, hát még akkor, ha elengedik magukat. A parti féktelen, tömeges őrjöngéssé fajult. A szomszédok riasztották a rendőröket, akikkel a helyszínen néhány ittas fiatal összecsapott.

A hatóságok végül rendet tettek. Több fiatalt előállítottak, majd megbüntettek. A 16 éves házigazda szülei pedig újabb csapást szenvedtek el, amikor megkapták a bírósági végzést 20 ezer ausztrál dollár büntetésről.

Volt egy élelmes üzletember, aki lehetőséget látott a fiúban. Max Markson, aki a tini menedzserévé lépett elő, pénteki bejelentése szerint országos fizetős turnét szervezett a fiatalok körében ünnepelt Corey-nak, aki egyébként ácsnak tanul. A menedzser szerint a fiú népszerűsége akkora, hogy élménybeszámolóival akár 100 ezer ausztrál dollárt is kereshet a következő egy évben.
Forrás: hirtv.hu/FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását