2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Átlátható lesz a BKV gazdálkodása?

A főváros városüzemeltetési és környezetgazdálkodási bizottsága szerdán jóváhagyta a Budapesti Közlekedési Zrt. 2007. évi üzleti tervének módosítását, és egyetértett azzal is, hogy a paraméterkönyv egyeztetése, kidolgozása is folytatódhat a már korábban m
2008. január 24. csütörtök 07:12 - Hírextra
A bizottság decemberben már jóváhagyta a BKV járatait és menetrendjeit rögzítő úgynevezett paraméterkönyv felülvizsgálatának egyeztetési ütemtervét. Ennek értelmében a BKV Zrt. széleskörű egyeztetési folyamatot kezdett meg, megszólítva a fővárosi kerületi önkormányzatok vezetőit, az érintett civil szervezeteket és a lakosságot - áll a közlekedési vállalat közleményében.

A BKV szerint az eddigi egyeztetéseken kifejtett vélemények a bemutatott alapvető irányelvekkel döntően egyetértettek, azonban esetenként egymásnak ellentmondó igények is megfogalmazódtak.

A következő hetekben mindezek figyelembevételével tovább folytatódik az egyeztetés, valamint az eddig beérkezett javaslatok alapján a konkrét elképzelések beépítése, kidolgozása. Mindezek ismertetésére várhatóan február végén kerül sor a városüzemeltetési és környezetgazdálkodási bizottság előtt - zárul a közlemény.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását