2024. április 20. - Tivadar

Munkadójában lelt az apjára

Volt tajvani munkaadójában lelt korábban sosem látott apjára egy 40 éves vietnami nő. A brazil szappanoperák cselekményvilágát idéző történet 1967-re nyúlik vissza: az apától akkor esett teherbe Hongkongban a nő vietnami anyja.
2008. január 23. szerda 12:35 - Hírextra
A pár útjai kényszerűen szétváltak, mert a terhes kismamát hazaparancsolta családja, a férfinak pedig - aki nem tudott a terhességről - vissza kellett térnie Tajvanra. Az anya a szülés után két hónappal meghalt, lányára egy vésett aranygyűrűt hagyott, meg egy fényképet az apjáról.

38 évvel később az apa gondozót keresett megbénult felesége mellé, és az állást véletlenül éppen a lánya töltötte be. Még ekkor sem teljesedett be a történet: a lány nem ismert rá apjára. A beteg feleség hét hónap múlva elhunyt, a gondozói állás megszűnt, az apját közben folyamatosan keresgélő nő pedig távozott apja lakásából.

Szerencsére ott felejtette az anyjától kapott gyűrűt és fényképet, amelyet megtalált az apja és döbbenten ismert rá a vietnami szerelmének 40 éve adott ajándékra. Ezek után már hipergyors volt az egymásra találás és könnyekkel teli. Mindazonáltal DNS-tesztet csináltattak, amely megerősítette a vér szerinti köteléket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását