2024. március 29. - Auguszta

Holtan találták a színészt

Holtan találták Heath Ledger színészt kedden manhattani lakásában. 28 éves volt. Halálát valószínűleg gyógyszer-túladagolás okozta. Az ausztrál születésű színész ágya mellett altatótabletták hevertek.
2008. január 23. szerda 10:30 - Hírextra
Ledgert, akit A Brokeback Mountain - Túl a barátságon című 2005-ös filmben nyújtott alakításáért a legjobb férfi főszereplő kategóriájában Oscar-díjra jelöltek, bejárónője találta meg. Ledger állítólag egy masszőrt rendelt lakásába. A bejárónő akkor bukkant a holttestre, amikor szólni akart, hogy a masszőr megérkezett.

A jóképű Ledger - aki az elegáns SoHo negyedben bérelt lakást - tavaly szakította meg kapcsolatát régi partnerével, menyasszonyával, Michelle Williams színésznővel, aki A Brokeback Mountainben felesége szerepét játszotta. Michelle-t a film forgatásán ismerte meg, született egy kislányuk, Matilda.

Az ír és skót ősöktől származó színész legutóbb az I'm Not There (Ott sem vagyok) című filmben játszott, Bob Dylant alakította. Az új Batman-film, amelyben Jokert játssza, még nem került a mozikba.

A magyar közönség több filmben is láthatta, például a Casanova (2005), a Dogtown urai (2005), a Grimm (2005), továbbá A rend őrzője (2003), A törvényen kívüli (2003), A gyávaság tollai (2002) és A hazafi (2000) című alkotásban.

Ledger egyszer úgy nyilatkozott: "Nem vagyok jó a jövő tervezésében, egyáltalán nem tervezek. Fogalmam sincs, mit fog holnap csinálni. Nem tervezem meg a napomat, naptáram sincs. Teljesen a mában élek, nem a múltban és nem a jövőben".

Az Empire Magazine tavaly a világ 100 legszexisebb mozisztárja közé választotta - írta Hofer László, az MTI tudósítója.

Kim Ledger, a színész édesapja az ausztráliai Perthben a sajtónak felolvasott nyilatkozatában közölte, hogy fiát véletlen baleset következtében érte a halál.

Nicole Kidman ausztrál színésznő tragédiának nevezte Ledger halálát, és közleményben fejezte ki részvétét a színész családjának, a szintén ausztrál Mel Gibson, A hazafi rendezője tragikus veszteségnek nevezte, hogy Ledger ily fiatalon távozott az élők sorából.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását