2024. április 23. - Béla

Ülésezik az az MSZP-frakció

A következő három hónap tájékoztatási kampányának teendői szerepelnek az MSZP-frakció mai informális ülésének napirendjén; a szocialista képviselők előtt Juhász Ferenc, a párt elnökhelyettese, a szocialista párt kampánykoordinátora és Szigetvári Viktor ka
2008. január 22. kedd 08:22 - Hírextra

Varju László frakcióvezető-helyettes, frakcióigazgató előzetesen elmondta, hogy elsősorban nem kampányként szeretnék a népszavazást megelőző időszakot: az egészségügyről és az oktatásról tartanak majd fórumokat, ahol mindenki felteheti kérdéseit.

A szocialista képviselőcsoport ülésén várhatóan a Fidesz által kilátásba helyezett, az egészségbiztosítási törvénnyel kapcsolatos népszavazás kérdése is szóba kerül. Juhász Ferenc múlt héten csütörtökön jelentette be, hogy aktív politikai, tájékoztató kampányt indítanak, és szeretnék, ha a népszavazáson az igenek számát a mostani közvélemény-kutatási adatokhoz képest jelentősen mérsékelni tudnák.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását