2024. május 2. - Zsigmond

Tavaszi kollekció: friss, kényelmes, színes

Romantikus regények világát idézi az egyik spanyol divatmárka tavaszi-nyári női kollekciója, míg a férfi ruharadarokra a sokszínűség jellemző.
2008. január 22. kedd 17:10 - Hírextra

Az új kollekciót a sajtó képviselői kedden nézhették meg a Budapesten tartott bemutatón, amelynek a Menta Terasz adott otthont. Az emeleten berendezett helyiség egy szobára hasonlított, ahol "a barátnő" szétterítette azokat a ruhadarabokat, amelyekre legutóbbi bevásárlókörútja alkalmával tett szert.

Összességében a melegebb hónapok ruhadarabjaira a frissesség, a kényelem és a színgazdagság jellemző. Aki viseli, garantáltan nem olvad bele a mindennapokba. A gazdag kínálat lehetővé teszi, hogy a legkülönfélébb stílusok kedvelői találjanak rá a hozzájuk közel álló színre vagy fazonra, úgy hogy választásukkal mégis az új, idei tavaszi-nyári divatot követhessék.

A női kollekció egyik részét a feminin sziluettek, eltúlzott, kontúros volumenek, O-szabások és tojásformák, letisztult eldolgozások jellemzik. Míg a másikat a túlszínezett, geometrikus és virágminták, dzsungelgrafikák és baby-doll-formák - mutatta be a ruhákat Krizsanyi Balázs, a Springfield márkamenedzsere.

A férfi kollekció szintén a sokszínűségre épül. Vannak darabok, amelyekben akár vitorlázni is lehet vagy sétálni a tengerparton, mert leginkább a nyarat idézi színviláguk. A tervezők azonban gondoskodtak olyan ruhákról is, amelyek a nagyvárosi stílust képviselik. Letisztult fazonok, kőmosott színek, natúr, vagy fakó árnyalatok és természetes tónusok ugyanúgy megtalálhatók a kollekcióban, mint a 80-as éveket és a futurisztikus jövőt idéző neonszínek.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását