2024. március 29. - Auguszta

MDF: Tarlóst hívják vissza!

A Magyar Demokrata Fórum arra kéri a Fideszt, hogy hívja vissza Tarlós Istvánt népszavazási kampányának éléről, mert a politikus a valódi konzervatív értékek ellen kampányol - mondta Csapody Miklós, az MDF országgyűlési képviselője hétfőn Budapesten.
2008. január 21. hétfő 18:05 - Hírextra
"A Magyar Demokrata Fórum felkéri a Fideszt, hogy vonja vissza népszavazási kampányának éléről a konzervatív értékek ellen kampányoló Tarlós Istvánt. (...) Az Erős Magyarország Program, az olyan valami, amit mi konzervatívok is tudnánk részben támogatni, ugyanakkor Tarlós István kampánya egészen más értékvilág bűvöletében él. Itt régi kádárista nosztalgiák jelennek meg" - mondta Csapody Miklós.

A Fidesz népszavazási kampányát most olyan személy vezeti, aki a valódi konzervatív értékek ellenében kampányol, újra és újra antikapitalista, tőke- és piacellenes megnyilvánulásokat tesz - tette hozzá Csapody Miklós.

Az MDF-es politikus példaként említette, hogy Tarlós István egy lakossági fórumon a Kádár-rendszer egészségügyi rendszerét méltatta.

Az MTI kérdésére Csapody Miklós hangsúlyozta: pártja továbbra sem ért egyet a Fidesz kórházi napidíjról, vizitdíjról és tandíjról szóló népszavazási kezdeményezésével. Az MDF azért emel szót Tarlós István ellen, mert "meg kell védeni egy konzervatív szándékú politikai alapprogramot" - tette hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását