2024. május 2. - Zsigmond

Kőkorszaki családjog Nadzsránban

Elkergette a feleségét egy szaúd-arábiai férfi, mert tudomást szerzett arról, hogy csecsemőkorukban ugyanaz a dajka szoptatta őket. A férj indoka módfelett nyomós volt: az iszlám ugyanis nem tesz különbséget a tejtestvér és a biológiai testvér fogalma köz
2008. január 19. szombat 09:03 - Hírextra
Ez pedig azt jelenti, hogy vérfertőzésnek minősül a szerelmi kapcsolat egy olyan férfi és nő között, akiket ugyanaz az emlő táplált.

A Nadzsrán városában élő, négy gyermekes családapát egy álomfejtő világosította fel arról, hogy saját leánytestvérét vette feleségül. A hitetlenkedő férj ezután nyomozni kezdett és kiderítette, hogy hitvesével egy szoptatós dajkájuk volt. Azonnal beadta a válókeresetet.

A történetet az Arab News című újság adta közre azzal a megjegyzéssel, hogy a sivatagi királyság kisebb falvaiban a fiatalemberek időnként nehezen találnak menyasszonyt, mert ezeken a településeken egyszerre több család gyermekeinek is osztozniuk kell egy-egy szoptatós dajkán.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását