2024. április 28. - Valéria

Csaló labdarúgóklubok

Ötven szerb játékos eladására vonatkozó dokumentumokat adott át a szerb rendőrség az Interpolnak, hogy az továbbítsa őket az ügyleteket kivizsgáló európai szövetségnek, az UEFA-nak, s azon országok nemzeti labdarúgó szövetségeinek, amelyekbe a futballist
2008. január 18. péntek 13:57 - Hírextra
A vizsgálatot azért kezdeményezték, mert felmerült a gyanú, hogy a klubok vagy a játékoseladást lebonyolító megbízottaik elcsalták az üzletekből befolyó összegeknek egy jelentős részét, s azok magánzsebekbe vándoroltak. A hat klub, amely ellen a vizsgálat folyik, a Cukaricki, az OFK Beograd, a Partizan, a Crvena zvezda, a Vojvodina és a Bezanija.

Szerbiában december közepén került a figyelem középpontjába a futballklubokban zajló, sajtójelentések szerint sokszor a törvénytelenség határát súroló tevékenység. Az irányította rá a figyelmet, hogy a Crvena zvezda stadionjában egy rendbontó szurkoló kis híján megölt egy rendőrt. Akkor a klub több vezetőjét is őrizetbe vették, s vizsgálat indult az alvilághoz, a szervezett bűnözéshez fűződő kapcsolataik, és sikkasztásgyanús ügyleteik kapcsán.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását