2023. március 31. - Árpád

Lebukott a határsértő

Hőkamera buktatott le egy pakisztáni határsértőt Szabolcs-Szatmát-Bereg megyében, ahol kedden és szerdán összesen 12, a magyar-ukrán határon illegálisan átlépett külföldit fogtak el - közölte a térségi rendőr-főkapitányság határrendészeti sajtóreferense c
2008. január 17. csütörtök 10:58 - Hírextra

A pakisztáni férfi határsértését a Beregsurány külterületét ellenőrző, telepített hőkamera észlelte szerdán este, a járőrök a sötétben is "látó" készüléken figyelték a külföldi mozgását elfogásáig - mondta Jászai Judit.

Hozzátette: ugyancsak öt pakisztáni állampolgár került rendőrkézre Vásárosnamény-Gergelyiugornyán, a fiatalkorú, Nyugat-Európába tartó migránsokat a rendőrségi járőr látta meg a beregi kisváros egyik sportlétesítménye mellett.

A sajtóreferens tájékoztatása szerint két-két afgán, iraki és algériai határsértőt kedden tartóztattak fel Tiszaadony bel-, illetve külterületén, s közülük az egyik iraki férfi olyan legyengült állapotban volt, hogy kórházi ellátásra vitték.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását