2024. május 16. - Mózes, Botond

Alonso idei első körei

Jól sikerült Fernando Alonso visszatérése a Renault-hoz: a kétszeres világbajnok a leggyorsabb volt a Forma-1-es csapatok jerezi tesztelésének második napján. A spanyol pilóta először vezette a francia istálló gépét azóta, hogy 2006-ban - miután megvédte
2008. január 16. szerda 06:38 - Hírextra
Alonso 70 kört teljesített kedden és 1:19.503 perces idejénél senki nem tudott jobbat elérni.
A McLaren spanyol tesztpilótája, Pedro de la Rosa volt a második 1:19.650-nel, míg a harmadik időt a tavalyi világbajnok, a Ferrarit erősítő finn Kimi Ra:ikkönen érte el (1:19.708).

Alonso - aki a viharos 2007-es szezon után tért vissza korábbi munkaadójához - elégedett volt az első tapasztalatokkal.

"Óvatosan kezdtem, mert hosszú idő óta nem vezettem F1-es autót, de már alig vártam, hogy ismét együtt dolgozhassak a csapattal. Néhány dolog megváltozott itt időközben, úgy is fogalmazhatnék, hogy ez egy új kaland egy új csapattal, bár persze nem felejtem azt a hat évet, amit korábban az istállónál töltöttem" - mondta a 26 éves versenyző.

Alonso a 2005-ös és a 2006-os vb-címet követően tavaly négy futamot nyert, de csak harmadikként zárta a pilóták versenyét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását