2024. május 2. - Zsigmond

Kamera Hungária

Az eddigiek mellett két új platformon is várják a versenyre jelentkezőket a Kamera Hungária szervezői: idén már internetes és mobilvideóval is lehet nevezni a versenybe - áll az MTI-hez eljuttatott közleményükben.
2008. január 15. kedd 13:35 - Hírextra
Az előbbiben legfeljebb negyedórás, az utóbbiban harmad ilyen hosszú műveket várnak, amelyek besorolhatók a seregszemle valamelyik, már korábban meghirdetett kategóriájába - írják; hozzátéve: a versenyben kizárólag magyar nyelvű alkotások vehetnek részt. A nevezett alkotások nem tartalmazhatnak pornót, erőszakot, politikai, faji uszítást, nem sérthetik az emberi jogokat és az emberi méltóságot. Egy pályázó maximum három művel indulhat.

A szervezők az év első napjaiban jelentették be, hogy január 29-ig összesen 13 kategóriában lehet nevezni az idei Kamera Hungáriára: külön mezőnyben indulnak a saját fejlesztésű és a licenc szórakoztató műsorok, a dokumentum-, az életrajzi és portréfilmek, akárcsak a népszerű tudományos és ismeretterjesztő műsorok vagy a színes riport.

Ugyanígy saját kategóriát kapnak a tényfeltáró, oknyomozó riportok, az interjúk, stúdióbeszélgetések, az egy- és a többtémás magazinműsorok, valamint a dramatikus művek, de lehet nevezni műsorarculattal éppúgy, mint a csatorna valamely műsorszámát beharangozó on air promócióval, azaz ajánlóval.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását