2024. május 14. - Bonifác

A Dakar-rali szervezőinek új versenye Magyarországon

Ujhelyi István szerint nagy eséllyel Magyarország adhat otthont a Dakar-ralit szervező ASO cég által tervezett új sorozat első versenyének. Erről az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium tájékoztatta az MTI-t.
2008. január 15. kedd 12:29 - Hírextra

A közlemény szerint a világ legismertebb - terrorfenyegetés miatt azonban az idén törölt - terepraliversenyét is szervező Amaury Sport Organisation (ASO) vezetői egy új versenysorozat indításának lehetőségeiről tárgyaltak hétfőn és kedden Budapesten.

"Az A.S.O. által tervezett versenysorozat lehetőségeinek, feltételeinek egyeztetése kapcsán felmerült annak lehetősége is, hogy ezen új versenyek első állomása Magyarországon legyen. Az egyeztetések várhatóan hamarosan folytatódnak.

Dr. Ujhelyi István a sportért is felelős Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium államtitkára úgy véli, ha Magyarország számára kedvező feltételeket sikerül elérni a tárgyalásokon, akkor nagy eséllyel hazánk adhat otthont a sorozat kezdő versenyének" - áll a tájékoztatóban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását