2024. április 28. - Valéria

Taroltak a kanadaiak

A Toronto Raptors kétszeri hosszabbítás után 116-109-re nyert hazai pályán a Portland TrailBlazers ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.
2008. január 14. hétfő 12:00 - Hírextra

A kanadai alakulatban Chris Bosh remekelt, 38 pontot szórt, emellett 14 lepattanót szerzett. A Raptorsban Anthony Parker (25 pont) és Jose Claderon (22 pont, 10 pont) is kitűnően játszott, így a túloldalon hiába ért el karriercsúcsot Brandon Roy (33 pont, 10 gólpassz).
A szezon eddigi meglepetés-csapatának számító TrailBlazersnek ez volt a második veresége legutóbbi 19 meccsén.

Öt napon belül negyedik idegenbeli összecsapását játszotta a bajnoki címre is esélyes Detroit Pistons, s ez meglátszott az együttes teljesítményén. A nagyon fáradtan mozgó gárda csak árnyéka volt önmagának, így fordulhatott elő, hogy súlyos, 89-65-ös vereséget szenvedett a gyengécske New York Knicks otthonában. A 65 szerzett pont a csapat történetének második leggyengébb produkciója, míg a 30,7 százalékos mezőnydobási mutató az egész ligában a legrosszabb volt ebben a szezonban.

Továbbra is jól megy a Los Angeles Lakersnek, amely a Memphis Grizzliest győzte le 100-99-re. A Kobe Bryant vezette (37 pont) kaliforniai csapatnak ez volt sorozatban a hatodik sikere, márpedig ilyen hosszú győzelmi szériára a 2003-2004-es szezon óta nem volt képes a Lakers. A harmadik negyed elején megsérült a gárda fiatal centere, a mostani kiírásban eddig remeklő Andrew Bynum, akit társai támogattak be az öltözőbe. A térdsérülést szenvedett 20 éves játékost hétfőn tüzetesen kivizsgálják, azt követően derül ki, mikor térhet vissza.
Eredmények:
Toronto Raptors-Portland TrailBlazers 116-109 - kétszeri hosszabbítás után
Atlanta Hawks-Chicago Bulls 105-84
Houston Rockets-New Orleans Hornets 82-87
New York Knicks-Detroit Pistons 89-65
Golden State Warriors-Indiana Pacers 106-101
Los Angeles Lakers-Memphis Grizzlies 100-99

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását