2024. április 24. - György

Pamela nem akar többet szülni

Végre az első sztárhölgy, aki nem hasonlít a többiekre, Pamela Anderson nem akar többet szülni.
2008. január 13. vasárnap 21:56 - Hírextra
Ha valaki azt hinné most rossz a helyzet Paris és bandája miatt, az gondoljon bele, mi lesz úgy tizennyolc év múlva. Addigra érik el a buli- és ivarérettséget a jelenleg még anyjuk hasában pihenő sztárcsemeték. De szerencsére egy balhés génállomány legalább már nem öröklődik tovább. Pamela Anderson a híresztelésekkel ellentétben nem terhes. Pedig sokan tudni vélték, hogy Rick Salomon jól keverte a lapokat az ágyban is. De egy-két napja a kebelcsoda cáfolta a dolgot saját blogján, és azt is hozzátette, hogy nem is áll szándékában többet szülni.A beépített strandlabdákkal rendelkező, egykori életmentő októberben ment hozzá a pókerjátékoshoz. De december közepén már be is adták a válókeresetet, mert mégsem volt jó ötlet a villám lagzi. A történtek nem meglepőek, hisz Pammy csak kártya adósságát szerette volna Rick alatt rendezni, de egymásba gabalyodtak. Ám a gyengéd szálak nem voltak olyan tartósak, mint a szilikon párnák.

Pamela korábban már túlesett két, szintén elég viharos házasságon Tommy Lee-vel és Kid Rock-kal. A dobostól született is két fia, de úgy tűnik ők lesznek az utolsók is.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását