2024. április 20. - Tivadar

Zöld irodák?

Az idén ismét megrendezik a Zöld Irodák versenyét, amelyre január 31-ig pályázhatnak a már környezet-barát irodák és azok is, amelyek ezután igyekeznek elnyerni ezt a címet. A Környezettudatos Vállalatirányítási Egyesület idén is meghirdette a versenyt, a
2008. január 9. szerda 20:20 - Hírextra
Hogyan lehet elnyerni ezt a címet? Egyebek között úgy, hogy ha az iroda dolgozói törekednek az energiatakarékos és intelligens irodai berendezések használatára, optimalizálják a papír, energia és vízfelhasználást, figyelembe veszik a környezetvédelmi szempontokat az irodaszerek és a takarítószerek beszerzésénél és figyelnek a levegő minőségére.

A cégeknek azért is érdemes csatlakozni a mozgalomhoz, mert az iroda működési költségei csökkennek, és jelentős pénzügyi megtakarítást érhetnek el.

A verseny indulásakor a versenyzők megkapják a Zöld Iroda kézikönyvet, majd elkezdődik február 1-től a felkészülési időszak. Áprilisban majd a szakemberek zsűriznek, azaz felmérik, hogy a jelentkező irodák mennyire "zöldek."

Az idén is több kategóriában osztanak ki díjakat. Az elismeréseket a 2008-as Zöld Iroda Kiállításon ünnepélyes keretek között osztják ki.

További részletek a www.kovet.hu weboldalon érhetők el
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását