2024. március 29. - Auguszta

Johnny Depp és a Grace klinika a kedvenc

Johnny Depp és Reese Witherspoon lettek az év mozisztárjai, a tévében pedig A Grace klinika és a Dr. House vitte el a pálmát az amerikai közönség szavazatai alapján a People's Choice Awards keddi eredményhirdetésén.
2008. január 9. szerda 11:27 - Hírextra
A díjátadóra rendszerint fényes külsőségek közepette kerül sor, ám az amerikai írósztrájk miatt ezúttal új formában, a győztesek előre felvett nyilatkozataival adta le a műsort a CBS tévétársaság. A "magazinosításról" még decemberben döntött a csatorna a hollywoodi írók munkabeszüntetése és a velük szolidáris film- és tévészínészek bojkottja miatt.

A 34. alkalommal kihirdetett közönségdíjak köré kerített kétórás műsort Queen Latifah vezette. A közönség 38 kategóriában szavazott a tavalyi év legjobb mozis, tévés és zenei produkcióira és előadóira.

A voksok szerint Depp és Witherspoon töretlen népszerűségnek örvend, bár a színésznőnek csupán egy filmje, a Kiadatás futott tavaly. A legjobb filmszínészek díját Joaquin Phoenix és Drew Barrymore kapta, Matt Damon (A Bourne-ultimátum) és Keira Knightley (A Karib-tenger kalózai 3.) a legjobb akciósztárok lettek. A legjobb mozifilm és egyben a legjobb harmadik rész A Karib-tenger kalózai - A világ végén lett. A Bourne-ultimátum találtatott a legjobb akciófilmnek, a Harry Potter és a Főnix rendje a legjobb drámának, a Felkoppintva a legjobb komédiának, a Harmadik Shrek pedig a legjobb családi mozinak. A szavazók George Clooney-Brad Pitt duót hozták ki a legjobb sztárpárosnak.
A tévéprodukciók közül a nézők kedvenc drámája a Dr. House volt, de legjobb tévésztárokként A Grace klinika vezető színészeit: Patrick Dempseyt és Katherine Heiglt nevezték meg. Ellen DeGeneres nemcsak műsorvezetőként kedvenc, hanem humorát is díjazták. A legviccesebb színész Robin Williams volt. A Simpson család a legjobb animációs műsor díját kapta.

A zenei téren a legjobb énekesnek Justin Timberlake, énekesnőnek Gwen Stefani bizonyult. A nézők legszívesebben a Rascal Flatts együttest hallgatták, és legjobban az újra összeállt The Police turnéjának örültek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását