2024. május 2. - Zsigmond

33 évesen befejezte pályafutását - HANGOSHÍR!

Ismét egy korábbi többszörös magyar bajnok, válogatott labdarúgó döntött úgy, hogy befejezi profi pályafutását. Ezúttal a DVSC, és az MTK korábbi középpályása, a legutóbb Rákospalotán futballozó 33 esztendős Madar Csaba döntött a visszavonulás mellett.
2008. január 9. szerda 11:23 - Hírextra
Leginkább a család miatt döntöttem így. Az utóbbi időben a REAC-nál voltam, a családom Debrecenben, és ez az állapot nem igazán jó. Jól éreztem magam a REAC-nál, de a család fontosabb. Ha most huszonéves lettem volna, akkor másképp alakul a dolog, de már én sem leszek fiatalabb. Az utóbbi egy évben történt dolgok késztettek arra, hogy belássam, kész, vége. Tudnék még játszani, ahhoz viszont szükséges a nyugodt családi háttér. Így inkább a családot választom a profi pályafutás helyett.

Pont FM: Nagyon kihangsúlyoztad a profi pályafutást. Ez azt jelenti, hogy amatőr szinten folytatod?
Persze. Debrecenben vagyok, és itt a környékről már voltak megkeresések NB III-as szinten. Dolgozok, mert ez a megélhetéshez szükséges, de mellette szeretnék még focizgatni. Már nem a futball fogja meghatározni az életemet, de egy alacsonyabb osztályban még tudok játszani.

Pont FM: Teljesnek érzed a pályafutásod?

Azt hiszem, hogy igen. Amit Magyarországon egy labdarúgó elérhet, abból nekem minden sikerült. Voltam bajnokcsapat tagja ötször, Magyar Kupát nyertem kétszer, válogatott is voltam, nemzetközi kupákban is szerepeltem és olimpián is voltam. Tudom, hogy ez labdarúgásban nem a csúcs, de mégis egy olyan világesemény, amire oda figyel mindenki.
Forrás: Pont FM 88.1 Rádió
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását