2024. május 2. - Zsigmond

Elfogták Lendvai volt kampányfőnökét

Elfogták Csonka Gábort, Lendvai Ildikó szocialista frakcióvezető volt kampányfőnökét szerdán Budapesten - közölte több internetes portál. Cs. Gábor tárnoki lakost nem állampolgári bejelentés alapján fogták el, hanem rendőri intézkedés eredményeként.
2008. január 9. szerda 23:30 - Hírextra

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK)szóvivője a távirati iroda érdeklődésére annyit mondott, a PMRFK nyomozói Cs. Gábor tárnoki lakost nem állampolgári bejelentés alapján fogták el, hanem rendőri intézkedés eredményeként. A férfit előállították, átadása a büntetés-végrehajtásnak jelenleg folyamatban van - fűzte hozzá.

A szóvivő emlékeztetett arra, hogy Cs. Gábort három év börtönre ítélte a bíróság, büntetését december 19-én kellett volna megkezdenie. Mivel ezt nem tette meg, az elővezetési kísérletek pedig eredménytelenek voltak, január 3-án elfogató parancsot adott ki ellene a büntetés-végrehajtási bíró.
Csonka Gábort tavaly nyáron vesztegetést színlelve elkövetett hivatali befolyással üzérkedés bűntette miatt ítélték el. Lendvai Ildikó volt kampányfőnöke 2003-ban ötmillió forint kenőpénzt vett át két építési vállalkozótól, hogy közbenjárása révén a VI. kerületi vagyonkezelő kifizesse nekik a csaknem ötvenmillió forintnyi elismert számlatartozást.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását