2024. május 7. - Gizella

Tízmilliót kaptak

Tízmillió forintos támogatást nyert el az az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium (IRM) pályázatán a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőr-főkapitányság közrendvédelmi osztálya; a pályázatot a közterületeken elkövetett bűncselekmények visszaszorítására írt
2008. január 7. hétfő 18:31 - Hírextra

Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa a részletek kapcsán közölte: a KÖZ-TÉR-KÉP elnevezésű projekt felöleli azokat az intézkedéseket, amelyek Miskolc és kistérsége közrendvédelmi-, közlekedési szakmai tevékenységét javíthatja. A programot a megyei rendőr-főkapitányság és a miskolci rendőrkapitányság vezetésével közösen valósítja meg - tette hozzá.

Mint emlékeztetett, a közterületeken elkövetett jogsértések csaknem felét - 42-43 százalékát - Miskolcon követik el. A program elemei közül példaként említette, hogy a pályázat segítségével a miskolci rendőrkapitányság egyes közterületen szolgálatot teljesítő gépjárműveit mobilizálható videokamerákkal szerelhetik fel.

A feladatok végrehajtásában a rendőrség együttműködik a Vám-és Pénzügyőrség Regionális Parancsnokságának munkatársaival, a miskolci, az emődi, a felsőzsolcai és a nyékládházi polgármesteri hivatallal, illetve a megyei polgárőr szövetséggel.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását