2024. május 16. - Mózes, Botond

Három pályázó a kórházra

Három pályázó vásárolta meg a Heves Megyei Markhot Ferenc Kórház vagyonkezelésére kiírt tendert a meghatározott határidőig - tájékoztatta a fenntartó hevesi megyegyűlés alelnöke hétfőn az MTI-t.
2008. január 7. hétfő 21:30 - Hírextra

A kiírás értelmében a határidő letelte után már megkezdődött az intézmény bejárása is, amelyen két pályázó szakemberei vettek részt - közölte Merczel József (MSZP).

A politikus ugyanakkor nem hozta nyilvánosságra a pályázó cégek nevét - tette hozzá.

Emlékeztetett arra, hogy a Heves Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2007. november 30-ai ülésén hagyta jóvá a Heves Megyei Önkormányzat Markhot Ferenc Kórház-Rendelőintézet valamennyi egészségügyi feladatának ellátására, az egészségügyi intézmény orvosszakmai-gazdálkodási program alapján történő üzemeltetésére és a közfeladat ellátását szolgáló vagyon vagyonkezelésre vonatkozó nyilvános pályázati felhívást.

A tervezett funkcionális privatizáció ellen egyébként több civil szervezet tiltakozott, s a közgyűlésben ellenzékben politizáló Fidesz is a pályázati kiírás ellen szavazott.

Az ellenzéki képviselők azzal vádolták a testület szocialista vezetését, hogy a több hazai egészségügyi intézményt, a többi között a hatvani és a gyöngyösi kórházakat is működtető Hospinvest Zrt. számára írták ki a tendert.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását