2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Elnézést kérünk!

„Kedves Lakosság! A közelmúltban megszavazott reformok, áremelések és miegyebek miatt a dolgok drágábbak lesznek, az élet meg nehezebb, de szükség volt rájuk. Elnézésüket és megértésüket kérjük. Aláírás: a kormány.” Nem olvastak ilyet sehol? N
2008. január 7. hétfő 11:57 - Mohai Szilvia

Kocsma ajtaján

Kedves Italozók! Figyelmeztetjük önöket, hogy az önök előtt italozók némelyike igen sokat fogyasztott, így hangulata remek, hangja erős, szaga erős, de nem remek. Előfordulhat, hogy odalép önhöz, és cigit kunyerál, esetleg szerelmet vall. A felmerülő kellemetlenségekért elnézésüket kérjük.

Pályaudvaron

Kedves Utasok! Felhívjuk a figyelmüket, hogy mostanában igen gyakran sztrájkolunk. Kérjük, mielőtt elindul ide, mindenképp tájékozódjon, hogy épp nem ezt tesszük-e. Ha most itt van, ami elég valószínű, hiszen ezt a feliratot olvassa, és épp munkabeszüntetünk, kérjük, menjen busszal, és ne haragudjon.

Délutáni talkshow elején

Kedves Nézők! Figyelmeztetjük önöket, hogy műsorunk vendégei olykor teljesen érdektelen témákról beszélnek alpári módon, néha még verekednek is. Ha ön nem érez hasonlatosságot vendégeinkkel, tehát nem buta és illetlen, kérjük, vegye le a hangot, vagy kapcsolja ki a készüléket, és bocsásson meg.

Buszon

Kedves Utasaink! Felhívjuk figyelmüket, hogy a buszon hideg, kosz és büdös van, a jegylyukasztó automata nem működik, a sofőr álmos, a székek le vannak öntve valami trutyival, és egyébként sincs hely. Elnézést kérünk, hogy az évről évre egyre csillagászatibb összegekért megvásárolt jegyekért és bérletekért cserébe nem nyújtunk semmit.

Pártszékház (bármelyik) üzenetrögzítőjén

Kedves Újságíró! Elnézést kérünk, hogy a párt tagjai megkeresés esetén nem nyilatkoznak, közhelyeket nyilatkoznak,  természetesen ugyanazt nyilatkozzák, mint az összes többi lapnak, illetve elérhetetlenek. Valamint elnézést kérünk azért is, hogy ezen szokásukon a jövőben sem kívánnak változtatni.

Kínai piac bejáratán

Kedves Vásárlók! Tájékoztatjuk önöket, hogy az itt vásárolt áruk bár nágyon óccók, az esetek kilencvenkilenc százalékában huszonnégy órán belül elromlanak, szétesnek, vagy egyéb kreatív módon válnak teljesen használhatatlanná. A meghibásodott árukat, kérjük, ne hozzák vissza, mert holnap már nem leszünk itt és azután sem, sőt, egyáltalán nem is voltunk itt soha, nem is értjük, miből gondolja. A termékek használhatatlansága és a kidobott pénz miatt érzett bosszúságért elnézést kérünk.

Időjárás-előrejelzés előtt

Kedves Nézők! Figyelmeztetjük önöket, hogy műsorunk megtekintésétől egy hangyányival sem lesznek okosabbak. Általában azt mondjuk el, amit már amúgy is látnak; tehát hóesésben, hogy havazik, esőben, hogy esik, és esni is fog. Előrejelzésünkre támaszkodva hétvégi kirándulást szervezni vagy elnapolni nem érdemes; azonban, a stúdió berendezésein át- meg átlépegető, hosszúcombú ex-szépségkirálynőkből meteorológussá avanzsált kolléganőink megtekintését melegen ajánljuk.

Tejesdobozon

Kedves Fogyasztók! Az önök által vásárolt fogyasztási cikknek semmi köze a dobozon feltüntetett tejhez, amiért elnézésüket kérjük. Van benne ellenben számtalan egészségkárosító anyag, színezék, tartósítószer, és minden, amit csak a laborban találtunk. Az élelmiszer elfogyasztását semmiképp sem ajánljuk; helyette élelmezzék magukat inkább egy kémiaszertárból.

S végül - hogy nehogy bárki is azt higgye, a hiba mindig másban van:

Önmagunkon

Kedves Embertársaim! Néha antiszociális, türelmetlen, ideges és undok vagyok, amiért elnézést kérek. A velem való kommunikációt, kérem, a fent említettek bekövetkeztének esetén mellőzzék.

Ugye, hogy így mindjárt más? Én már nem is haragszom.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gondolataink témában
Szívesen látná Orbán Viktort köztársasági elnökként?
Szó sem lehet róla
Jobb lenne, mint miniszterelnökként
Teljesen hidegen hagy
Csak, ha nincs más elfogadható jelölt
Igen, alkalmas a posztra
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását