2024. április 27. - Zita

India gondban Sarkozy barátnője miatt

Komoly dilemma előtt áll India kormánya: tanácstalanok ugyanis, hogy milyen protokollt biztosítsanak a francia elnök, Nicola Sarkozy barátnőjének. Mivel az ex-modell nem Sarkozy hitvese, így a hivatalos programokon nem vehetne részt az indiai protokoll sz
2008. január 5. szombat 17:02 - Hírextra
Sarkozy január 24-én érkezik Indiába, és a francia külügy jelezte: valószínűleg Carla Bruni is elkíséri az elnököt. Mivel az ex-modell nem Sarkozy hitvese, így a hivatalos programokon nem vehetne részt. Emiatt fő most az indiai protokollosok feje, mit is tegyenek. Az ázsiai országban ugyanis igencsak vaskalaposak a házasság és a szexualitás kérdéseiben, közölte a hirado.hu.

Megoldásként most azt fontolgatják Új-Delhiben, hogy Bruni mint a hivatalos delegáció tagja szerepeljen a látogatás alatt. A párizsi külügy és Franciaország delhi nagykövetsége egyelőre nem kommentálta az indiai aggodalmakat, amelyekről egy helyi lap is cikkezett.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását