2024. március 29. - Auguszta

Autókkal karambolozó ház

Egy éven belül már másodszor karambolozott autóval egy gyerekszoba az Egyesült Államokban: kétszer ütközött neki egy családi háznak gépkocsi és mindig a 7 esztendős fiúcska szobájának falába.
2008. január 5. szombat 09:14 - Hírextra

A minapi után a gyermek anyja már komolyan fontolóra vette a költözködést, jóllehet fia most sem sérült meg, sőt, a hibázó autósok is mindig el tudtak hajtani a helyszínről. A költözködés előtt azonban a 30 éves asszony előbb védőkorlátot emeltet az út mellé.

Az amerikai ház eddigi kétszeres autókarambolja amúgy semmiség egy német családi ház "közlekedési" statisztikájához képest: azt az épületet szeptemberben már tizedszer érte "autótalálat".

Ráadásul jóval súlyosabb: egy 40 tonnás teherkocsi vezetője rontott "autóstul" a házba, átszakítva a téglafalat és a nappaliba érkezve. A kétszintes épületben legalább 25 millió forintnyi kár keletkezett.

A korábbi kilenc karambolban találatot kapott a konyha, a hálószoba, és a kert is mindig nagyon megsínyli a "bemenő forgalmat".

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását