2024. március 29. - Auguszta

Parlamenti fogadás az úszóknak

Mandur László, az Országgyűlés alelnöke a Parlamentben fogadta a hazai úszósport képviselőit, köztük a debreceni rövidpályás Európa-bajnokság két magyar aranyérmesét, Cseh Lászlót és Gyurta Dánielt, s a szövetség vezetőit.
2008. január 3. csütörtök 16:20 - Hírextra

Az eseményen a kormány részéről Ujhelyi István, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium államtitkára volt jelen.

Mandur László kiemelte, hogy az elmúlt évek három nagy eseményének sikere - a magyar szövetség egyedülálló módon egymást követő esztendőkben rendezte meg az ifjúsági Eb-t, a felnőtt Eb-t, majd a rövidpályás Eb-t - garancia lehet arra, hogy az olimpia évében is sok örömet szereznek majd az úszók. Gyárfás Tamás elnök és Ruza József főtitkár köszönetet mondott a támogatóknak - akik közé Mandur László alelnök is odatartozik -, a versenyzőknek és az őket felkészítő szakembereknek.
Ezután aranygyűrűt adományoztak a LEN (Európai Úszóliga) magyar igazgatójának, Szakadáti Lászlónak, aki az elmúlt években az itthoni szervezőkkel közösen munkálkodott a magyarországi események sikerén. Az ünnepek alkalmából itthon tartózkodó Szakadáti László megköszönve a kitüntetést jelezte, valamennyi esemény egyszersmind mérce mindazoknak, akik ezután fognak Eb-ket rendezni.

Ujhelyi István a szurkolók nevében köszönte meg a csodálatos perceket, amelyekkel a magyar úszók ajándékozták meg a rajongókat, és külön köszönetet mondott Debrecen városának és polgármesterének, Kósa Lajosnak a kiválóan sikerült rövidpályás Eb-ért.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását