2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Folytatódik a hóeltakarítás

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) az éjszakai műszakban 80 téli célgéppel és 241 fő hómunkással folytatta a fő- és tömegközlekedési útvonalhálózat, hidak, felüljárók, közjárdák közlépcsők, valamint a lakosság ellátását biztosító logisztikai közpo
2008. január 2. szerda 08:17 - Hírextra

Mint elmondta: a főutaknak a megtisztításával végeztek, néhány helyen már a mellékútvonalak takarítását is megkezdték, azonban a hajnali órákban a szórójárművek ellenőrzésre visszatértek a főútvonalakra, hogy a tömegközlekedés fennakadás nélkül elindulhasson.

A nappali műszakban a mellékútvonalakon folytatják a hóeltakarítást és síkosságmentesítést.
A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. tájékoztatja a lakosságot, hogy a téli időjárásra való tekintettel kézi hómunkásokat vesz fel délelőtti műszakra 06.00 órától 14.00 óráig tartó munkavégzésre. A nyolcórai munkavégzésért 2800 Ft nettó bért fizet a társaság. Jelentkezni a kézi úttisztítási szolgáltatási csoportoknál a sajtóban megjelent, illetve a társaság honlapján is (www.fkf.hu) megtalálható címeken lehet.

Érdeklődni lehet a társaság Központi Ügyeletén a 210-0560-as telefonszámon.

A helyettes szóvivő figyelmeztetett arra, hogy ismét téli útviszonyok uralkodnak a fővárosban, amelyek a közlekedés résztvevőitől - különösen a gépjárművezetőktől - fokozott körültekintést igényelnek. A biztonságos közlekedés érdekében elengedhetetlen a téli gumik használata.

Az FKF kéri a magánház tulajdonosokat, a társasházak üzemeltetőit, hogy az ingatlanjaikhoz tartozó járdákat tisztítsák meg a hótól és síkosságmentesítsék a gyalogos belesetek elkerülése érdekében.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását