2024. május 14. - Bonifác

100 ezren voltak kíváncsiak a fényfestészetre

Szilveszterkor látogatták legtöbben a Roosevelt téren az m.város elnevezésű fényművészeti installációt, Kozma Péter képzőművész alkotását.
2008. január 2. szerda 15:11 - Hírextra

Szentestén főleg külföldiek, karácsony első napján családosok, míg másnap elsősorban fiatalok tekintették meg a kiállítást - tudatták a szervezők közleményükben.

A Magyar Telekom immár hagyományosnak tekinthető karácsonyi fényfestészetét idén mintegy 100 ezer ember látta 2007. december 20. és 2008. január 1. között.

A 12 ezer négyzetméteres installáció az ünnepekhez kötődő üzenetek mellett a kortárs művészet eszközeivel építészeti, tudományos és filozófiai tartalmakat közvetített.

A különleges látványvilág mellett zenei- és táncprogramokkal, fűtött rendezvénysátorral és bárral várták az arra járókat.

A rendezvénysátorban minden tizedik látogató próbálta ki a Magyar Telekom erre az alkalomra tervezett kreatív mini attrakcióját, a Lehelet Angyalt. A gépezet - ha annak nyílásán valaki belehelt - egy személyre szóló angyalképet produkált. Ezt kívánság szerint mobiltelefonra is el lehetett küldeni MMS-ben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását