2024. április 26. - Ervin

Lovat áldoztak a magyarságért

December végén lovat áldoztak Kecskemét mellett, hogy „megfordítsák népünk sorsát és elvessék a felébredés magvát”. A látványosságra az interneten is lehetett jelentkezni. Az állatvédők nem tudták megakadályozni a fekete mén lemészárlását. A X
2008. január 1. kedd 17:31 - Tálos Lőrinc
Termékek az egyház oldaláról
ATLANTISZI SZIMBÓLUM

A szimbólumra Tenerife szigetén találtam rá Thor Heyerdahl piramis kutató és a Rá II. papiruszhajó építőinek múzeumában. Tenerifet a XV. századig egy különleges emberi faj lakta, akik magukat kvancsoknak nevezték. Szőkék voltak, kék szeműek kb. 2 m magasak és zömök testűek. Ugyanolyan lépcsős piramisokat építettek, mint a mexikóiak, vagy a Maják. Utolsó Atlantidáknak mondták magukat. Fajukat a spanyolok parancsra irtották ki, majd elfoglalták Tenerife szigetét és benépesítették. Ott jártamkor fedeztem fel e szimbólumot. A piramisnál az őrökkel kommunikálva értettem meg jelentését. A szimbólum erőt, energiát és áldást vonz ahhoz, hogy viselője felismerje léte végtelenségét, és túllépjen az anyagi világ félelmein, vagyis illúzióján.
Ha szeretném Jézussal kapcsolatba hozni e szimbólum hatását, a következőt jelenti az Ő megközelítésében: Segít a szimbólum abban, hogy megtaláld Önmagadban Isten országát. Aktivizálás nélkül működik.

ÁLDÓ ÉS VÉDŐ SZIMBÓLUM

A szimbólumot Afrikában fedeztem fel a berbereknél. Ők a Föld mélyébe építik házaikat,és ebben laknak. Afrikában élnek, de nem arabok, és nem négerek. Kultúrájukat több, mint 10 ezer évre vezetik vissza. Szimbólumuk 1-1 részét több világvallás vette kölcsön, de egységben egyik sem használja. Szerintük fajuk fennmaradását e szimbólumnak köszönhetik. A szimbólum viselőjéhez a legnagyobb áldást és a legtökéletesebb védelem energiáit vonzza. A szimbólum csak aktivizálás után működik, melyre csak a szimbólum felfedezője képes, aki Villás Béla. A szimbólum az aurába (energiatestbe) kerülve annak nagyságát és energiáit legalább kétszeresére növeli.

A 2 SZIMBÓLUM EGYÜTT VISELHETŐ - sőt - KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT!!!

VÉDELMI SZIMBÓLUM

A szimbólum viselőjét a Magyarok Istenének neve ereje és hatalma védi. Csak magyar embert véd. Aktivizálás nélkül működik. A SZIMBÓLUM a többi szimbólummal EGYÜTT VISELHETŐ - sőt - KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT!!!

Villás Béla

Forrás: www.arkadiafenyei.hu
Az lóáldozat szándékát kiszagoló állatvédő szervezetek, a kecskeméti Mentsvár Alapítvány és a Fehérkereszt Állatvédő Liga nem tudták megakadályozni az állatvédelem szellemével ellenkező rituálét. A helyszínre érkező rendvédelmi szervek és hatósági állatorvosok csak azt vizsgálhatták, hogy a „házivágás” az Európai Uniós szabványoknak megfelelően történik-e. Az állatölés céljával hivatalból nem foglalkozhattak. A civilizált világ kulturális alapértékeinek szerves része, hogy állat életét csak szükség esetén, megalapozott indokkal oltjuk ki, a lehető legkevesebb szenvedés okozása mellett. Elfogadott ok saját létünk fenntartása, az élelmezési cél, vagy emberi életek védelme, betegséget terjesztő vagy veszélyes állat megölése, illetve az állat szenvedésének megakadályozása. Átok levétele, ráolvasásos kuruzslás, auralátás és ördögűzés (megszálló eltávolítása), amivel az „Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza” a honlapja szerint foglalkozik, nem elfogadott ok. A társadalomnak nem kötlessége eltűrni az alapértékeivel ellentétes szertartásokat tartó szektákat. Ahogy vallási meggyőződés nem indokol bűncselekményeket, és az arra buzdító vallási csoportokat fel kell oszlatni, úgy kéne fellépni az állatvédelem szempontjaival szembe forduló csoportosulások ellen is. Vagy legalább megszüntetni a joghézagot, aminek segítségével disznótorhoz hasonló eseménynek álcázzák a mágiából vagy más babonából meghirdetett látványos állatölést. Saját oldaluk szerint 760 éve nem áldoztak a „magyarok istenének a legnemesebb szent áldozattal”. Mondjuk ki: mindannyiunk szégyene az állatáldozat. Nem lehet összehasonlítani a vallási előírások szerinti vágással, mert ott a cél nem a feláldozás, hanem az állat elfogyasztása.

Önmagában is érdekes jelenség az Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza. Az agykontrolltól és reikitől induló Villás Béla egyházalapító, „sprituális tanító és gyógyító”, az okkult szélsőjobbra emlékeztető neopogány irányzatok, az „őmagyar sámánvallás” és az ezotéria összefércelésével hozta létre az új vallást, aminek tanítását pénzért lehet megrendelni az egyház honlapján. Beavatottságát annak köszönheti, hogy gyerekkorában gömbvillámot látott, illetve hogy a közel-keleten átesett egy szertartáson, amióta nem fogja a méreg. „Az Arab-sivatagban vett részt egy magas szintű beavatáson, ahová csak meghívással lehet eljutni. A mágusok orosz rulettjének is nevezik ezt a beavatást, nemsokára az is kiderül: miért. Minden évben egyszer rendezik meg ezt a fajta beavatást, mikor Villás Béla ott járt, összesen heten voltak. […] Nehéz feladat volt, de úgy érezte, sikerült elérnie, hogy mindenért megbocsásson önmagának. Második nap ugyanezen körülmények között a már nem élő embereknek kellett megbocsátania, akikre valaha haragudott, következő napon pedig a még élőknek ugyanígy. […] Ezután bevezették egy sátorba, ahol a vezetőjük egy - elmondásuk szerint méreggel telt edényből egy pohárnyi folyadékot merített, megitta, de semmi baja nem lett tőle. Persze milyen az ember: kétkedő, így szó nélkül három sivatagi állattal is itattak a méregből, melyek kivétel nélkül azonnal elpusztultak. A folyamat lényege a vezetőjük szerint nem más, minthogy: ami benned nincs, az nem hat rád.” Rákos és kómába esett embereket gyógyít, képes arra, hogy javítsa részvényeink árfolyamát. „A barátom tőzsdézik, 5 centért vett részvényeket. Azt szerette volna, hogy 6 centre menjen az árfolyama. 10-et nem szeretnél? – kérdeztem tőle, és ezt kezdtem programozni. Másnap, amikor 5.5 re ment az árfolyam, gyorsan eladta a barátom a részvényeket. Pedig jobban teszi, ha vár, mert 12 centet is értek ezek később.”

Szilágyi István a Fehérkereszt Állatvédő Liga kurátora lapunknak elmondta, a Mentsvár Alapítványtól azért keresték meg őket, mert mostanában egyre többet foglalkoznak az állatvédelem ügyét nehezítő joghézagokkal. Példaként említette a közelmúlt vihart kavart eseteit. Korábban egy kölyökmacska vízbe fojtása, majd annak filmes ábrázolása és egy bárány tévéshowban bemutatott elütése okozott felháborodást. Akkor nem tudták elérni, hogy a képsorokat eltávolítsák az internetről. Kiemelte, hogy a lóáldozat olyan felháborodást okozott a hatóságok körében, hogy azonnal, készségesen segítették őket, már amennyire eszközeik azt megengedték. Reménykedtek benne, hogy találnak olyan szabálytalanságot, amire hivatkozva megakadályozhatják a mén levágását, de nem így történt. Az állatorvos megállapította, hogy az állatot az előírásoknak megfelelően letaglózták, és a hús fogyasztható. Információik szerint a szerencsétlen sorsú ló árát olyan személyek adták össze, akik első sorból akarták nézni a levágást, mások – leellenőrzött hívek – csak távolabbról vehettek részt az eseményen. A hatósági személyek egy erre a célra épített oltárról is beszámoltak. Szeretnék elérni, hogy hivatalosan kimondassék: házivágást csak sertéseken lehet végezni.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Usama bin Muhammad bin `Awad bin Ladin
2008. november 4. 21:07
asernak, szeretettel:
"Egy nő Berlinben - film készült a fél Európát végigerőszakoló szovjet horda kelet-németországi "felszabadító" munkásságáról
2008-11-03. 17:52
Az Egy nő Berlinben (A Woman In Berlin) a német újságíró, Marta Hillers naplójából készült, és bemutatja mindazokat a borzalmakat, amelyeket a Vörös Hadsereg katonái követtek el a Harmadik Birodalom fővárosában 1945 áprilisában és májusában. A Daily Mail cikke nyomán.
Jelenet a filmből
Jelenet a filmből
Marta egyike azoknak a nőknek, azon nők millióinak, akiket a Vörös Hadsereg katonái megerőszakoltak egy vagy több alkalommal. A második világháború végének sajátossága volt, hogy az orosz felszabadítókkal" szemben  akik elfoglalták Kelet-Németországot  a történészek meglehetősen engedékenyek voltak, és szemet hunytak olyan dolgok felett, amelyek igenis megtörténtek.
Az oroszok négy éven át tartó harca a Wehrmacht ellen sokak számára fájdalmas volt. Az oroszok által Nagy Honvédő Háborúnak hívott időszak volt ez, amikor minden ötödik német katonát megöltek. Minden öt közül négyen a Keleti Fronton haltak meg.
Manapság nagyon sok orosz számára elfogadhatatlan az a tény, hogy a Nagy Honvédő Háború idején a Vörös Hadsereg végigerőszakolta Poroszországot és Kelet-Németországot is. Amikor Antony Beevor erről írt Berlin: The Downfall (Berlin: A bukás) című könyvében, a Londonba kinevezett orosz nagykövet, Grigorij Karasin istenkáromlással" vádolta meg a történészt, mondván: azokat rágalmazza meg, akik megszabadították a világot a náciktól.
Hasonlóan reagálnak a ma élő németek is: nem akarnak arról beszélni, hogy valóban megtörtént az erőszak, és nem akarják, hogy anyáik és nagyanyáik a nyilvánosság elé álljanak, és elmondják saját történetüket. Pedig ez a film ezt teszi.
Nagyon sok olyan német nő él még ma is, aki soha nem beszélt a történtekről a frontról visszatérő férjének. Ez volt 1945 elhallgatott történése. És most nem csak a történelemkönyvek lapjára kerül, hanem a nemzetközi hallgatóság is szembesülhet az áldozatok elhallgatott, fájdalmas emlékeivel a villódzó képernyőn és mozivásznon.
Laurence Rees történész World War Two: Behind Closed Doors (A második világháború: Zárt ajtók mögött) című új könyvében rámutat arra, hogy habár a nemi erőszak hivatalosan bűncselekménynek számított a Vörös Hadseregben, tény, hogy Sztálin világossá tette: a nemi erőszak és a német civilek terrorizálása egyfajta jutalom" a katonáknak. Sztálin azt mondta: az embereknek meg kellene érteniük: a katona  aki több ezer kilométert harcolt végig vérben és fegyvertűzben és halálban  megérdemli, hogy egy kicsit szórakozzon a nőkkel.
Egy másik esetben, amikor azt állították, hogy a Vörös Hadsereg katonái fogva tartott németeket bántalmaztak, Sztálin azt mondta: Túl sok előadást tartottunk a katonáinknak, hagyjuk, hogy egy kicsit kezdeményezőek legyenek!" A nemi erőszak egyébként egyfajta fegyvere volt Sztálin állami katonai rendőrségének, Lavrentyij Berija például sorozatosan követett el nemi erőszakot. Egy alkalommal egy amerikai diplomata, Berija testőre és Tatjana Okunyevszkaja színésznő is szemtanúja volt annak, hogy Berija megállította fekete autóját az utcán, belökött egy nőt a kocsiba, és hazavitte az ágyába.
 Távol vagy mindentől és mindenkitől, tehát ha sikoltozol, az sem baj  mondta Berija a nőnek, amikor a dácsájába értek.  A kezemben vagy. Úgyhogy gondolkozz el ezen, és ennek megfelelően viselkedj.
Az NKDV vezetője több mint száz iskoláskorú kislányt és fiatal nőt rabolt el és erőszakolt meg. Rees szerint így nem is volt csoda, hogy amikor a Vörös Hadsereg katonáinak gaztetteiről szóló jelentések Moszkvába értek és Berija kezébe kerültek, a katonák szörnyű tetteinek nem lett semmilyen következménye.
Berlin női lakosságának megerőszakolása - és mindenki veszélyben volt 13 és 70 éves kor között - hihetetlenül elvetemült és bűnös dolog volt. Egy berlini ügyvéd mesélte el szívtépő történetét. Az ügyvéd valahogyan megmentette zsidó feleségét a németek karmaiból, és megpróbálta az asszonyt megmenteni a Vörös Hadsereg katonáitól is. Miközben sebesülten feküdt, végig kellett néznie, ahogy a feleségét megerőszakolják a katonák.
A Vörös Hadsereg Berlinben. Minden német nőt megerőszakoltak, aki az útjukba került.
A Vörös Hadsereg Berlinben. Minden német nőt megerőszakoltak, aki az útjukba került.
 Egy szót sem beszéltek oroszul, és ez könnyebbé tette a dolgot - írta haza küldött levelében a Vörös Hadsereg egyik katonája 1945 februárjában. - Nem kellett győzködni őket. Csak rájuk fogtuk a revolvert, és azt mondtuk nekik, hogy feküdjenek le. Aztán elvégeztük a dolgunkat és tovább mentünk.
Nem volt szokványos, hogy a szovjet katonák bevallották rémtetteiket, ráadásul, hogy mindezt a családjuknak írt levélben tették. Ezért van az, hogy az új német film szinte sokkolja a közvéleményt.
A német könyvkiadó, Hans-Dietrich Müller Grote levelet írt Truman elnöknek, aki a potsdami konferenciára érkezve az üzletember házában szállt meg. A ház lakói az Ön érkezése előtt állandó félelemben és rettegésben éltek. Nap nap után és éjszakánként is fosztogató orosz katonák jártak ki-be, megerőszakolták a lánytestvéreimet a szüleik és gyermekeik szeme láttára, idős szüleimet megverték. Minden bútort felszaggattak szuronyaikkal, mindent összetörtek."
Drezdában a Vörös Hadsereg támadásai a német nők ellen 1945 tavaszán hágtak tetőpontjukra. A város rengeteget szenvedett már addig is a szövetségesek bombázásaitól. A szovjet katonák szisztematikusan járták végig a házakat egymás után. John Noble így emlékezett vissza erre az időszakra: A szomszéd házba betörtek a szovjet katonák. Kilökték az ott lakó nőt az utcára, és megerőszakolták. A férfiaknak végig kellett nézni, aztán lelőtték őket. Az utcánk végében egy nőt egy vasúti kocsi kerekeihez kötöttek. Iszonyatosan bántak vele."
Chris Bellamy történész szerint habár erről az időszakról nem születtek feljegyzések a túlélőktől, bizonyos, hogy a többszörös nemi erőszak sem volt ritka, sőt, a szovjet vezetés ezt is elnézte katonáinak.
A Vörös Hadsereg katonái a becslések szerint kétmillió alkalommal követtek el nemi erőszakot Németországban. Ebből 70 000-100 ezret Bécsben, 50 000-200 ezret Magyarországon. Több ezer nőt erőszakoltak meg Romániában, Bulgáriában, Lengyelországban, Csehszlovákiában és Jugoszláviában is. Egyes történészek az állítják: a szovjet katonák azokat a német egyenruhát viselő orosz nőket sem kímélték, akikre a felszabadított koncentrációs táborokban bukkantak. Egy szovjet katona naplójában azt is feljegyezte, hogy különösen szerették megerőszakolni a náci párt funkcionáriusainak feleségeit.
A vodka persze nagy szerepet játszott ezen bűncselekmények elkövetésében, de emellett ezek a katonák érzéketlenek és agresszívak is voltak. A nemi erőszakot gyakran követte kínzás, sőt, gyakran előfordult, hogy az áldozatot agyonlőtték vagy agyonverték.
Richard Evans, a Cambridge-i egyetem professzora most publikált könyvében egy fiatal szovjet tisztet idéz. A katona arról számol be, hogy megtaláltak egy csapat menekülő német nőt és gyereket. A nők, anyák és gyerekeiket lefektettük az út jobb oldalára, mellettük ott álltak a katonák letolt nadrággal. Azokat a nőket, akik tiltakoztak, átlökték a másik oldalra, és agyonlőtték, ahogyan azokat is, akik a gyereküket védték." A tiszt azt mondta: minden katona részt vett ebben.
(Daily Mail - Délmagyar nyomán)"
2008. november 2. 12:11
Beteg szektás hülyék. Az ország csak egy fogalom és egy fogalom nevébe ami csak a térképen rajzvonalakból áll egy élő létező állatot feláldozni az elme zakkantságára utal. Sok behalucinált vizuális elmeforma ami bélát és a népét hülyíti akkor közveszélyes.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gondolataink témában
Szívesen látná Orbán Viktort köztársasági elnökként?
Szó sem lehet róla
Jobb lenne, mint miniszterelnökként
Teljesen hidegen hagy
Csak, ha nincs más elfogadható jelölt
Igen, alkalmas a posztra
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását