2024. április 24. - György

Berbatov átigazol?

Ügynöke szerint elképzelhető, hogy Dimitar Berbatov a téli átigazolási időszakban elhagyja az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspurt. A jövő hónapban 27 éves bolgár válogatott támadó remekül játszik az utóbbi időben, szombaton péld
2008. január 1. kedd 14:20 - Hírextra
"Beszéltem a Tottenham elnökével, jeleztem neki, hogy Dimitar váltana, ha egy a képességeinek megfelelő, komoly klub bejelentkezne érte" - idézte a Sun című lap Emil Dancsevet. - "Nem a pénzről szól az esetleges váltás, sokkal inkább sportolói ambícióról. Dimitar jól érzi magát a Tottenhamnél, de a rossz idénykezdet miatt kevés az esély arra, hogy a csapat jó eredményt érjen el. Mostanáig két külföldi és egy angol klub érdeklődött iránta."

Berbatov, akinek a jelenlegi értékét 30 és 35 millió euró közötti összegre becsülik, legszívesebben Bajnokok Ligájában szereplő klubban folytatná pályafutását. A Tottenhamnél mindazonáltal hangsúlyozzák, nem eladók a legjobb játékosok.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását