2024. április 19. - Emma

Nem éli meg az újévet a fejbevágott férfi

Belehalt sérüléseibe az a férfi, akit a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tállyán szállásadója egy dohányzóasztal lapjával többször fejbe vágott. Halált okozó súlyos testi sértés miatt indított nyomozást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a Táll
2007. december 31. hétfő 13:20 - Hírextra

Az előzményekhez hozzátartozik, hogy a Tokaj-hegyaljai településen egy férfi-női testvérpár egy hónapja befogadott két embert az otthonába. A testvérpár férfi tagja ittasan tért haza szombat éjszaka és ki akarta zavarni a házból a befogadott férfiakat. Mindent felkapott, ami a keze ügyébe került, így a már összetört dohányzóasztalt is.

Az elszállásoltak egyikét többször fejbe verte az asztallappal, aki társával végül elmenekült a lakásból. Az utcán azonban a férfi összeesett és meghalt.

A tájékoztatás szerint az elsődleges vizsgálatok alapján a férfit három olyan sérülés is érte a fején, amelyek önmagában is halálosak voltak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását