2024. május 18. - Erik, Alexandra

Világsztár lett a csaholó vénember! Videókkal

Futótűzként terjedt el az interneten egy ausztrál férfi pár másodperces nyilatkozata. Ray Graham az utcájukban randalírozó kutyákra panaszkodott, illusztrálta is a renitens ebek viselkedését.
2010. április 16. péntek 09:25 - Páczai Tamás
Az 57 éves ausztrál férfi egy aktuális kérdésekkel foglalkozó műsornak nyilatkozott az ausztrál Channel Nine televízióban. Dave Graham megelégelte, hogy az észak-nyugat Sydney-i Marsfield városrészen található lakása közelében kóbor kutyák garázdálkodnak. Az utcában hónapok óta terrorizálják a gazdátlan ebek a lakosságot és az arra sétálókat, az emberek már félve lépnek ki otthonaikból.

A helyszínre kiérkező tévétársaság stábjának röviden, de annál ütősebben nyilatkozott az áldatlan állapotokról a férfi. Miután fél mondatban elpanaszolta az áldatlan körülményeket, hangjával utánozta az embereket ijesztegető kutyák morgását, acsarkodását.

Alakítása minden előzmény nélkül tört ki belőle. Annyira sikeres lett hiteles szereplésével, hogy a tévéműsor után azonnal rajongói csoportja alakult a facebookon, amelynek ma már több ezer tagja van.


De ez még csak a lavina kezdetét jelentette az ugató ausztrál életében. A 14 másodperces felvétel a CNN-nek is megtettszett, olyannyira, hogy több perces anyagot csináltak belőle.
A videofelvétellel a neves amerikai csatorna egyik stábja nekivágott az utcának, hús-vér kutyák véleményére voltak kíváncsiak. Több kutyának lejátszották a férfi morgását-ugatását.
A kutyák többsége megijedt a férfi ugatása hallatán, egyes gyengébb idegzetű ebek egyenesen sokkos állapotba kerültek az emberi ugatás hallatán.

Az ACA-nak (A Current Affair- az ausztrál Channel Nine műsora) nyilatkozó ausztrál nyugdíjas elmondta, maga is megdöbbent saját reakciójától, azelőtt ugyanis soha nem utánzott állathangokat.
„ez olyasmi, amit eddig soha életemben nem csináltam – elementáris, meglepő, újszerű.” Mondta az ausztrál férfi, majd hozzátette: „ Jó volt, nem? Szeretem, ahogy megcsináltam, hiteles alakítást nyújtottam.”

A riportert Graham felesége legalább annyira izgatta, mint a férfi artikulálatlan vonyítása. A asszony ugyanis teljesen szenctelen arccal veszi tudomásul férje kutyaságát, mintha az mindennapos esemény lenne családjuk életében.

„Ez csak az ő érzelmi reakciója volt és pont abban a pillanatban tört ki belőle. Ő egy erősen emócionális személyiség, 34 év házasság után ismerem, mint a tenyeremet.”- válaszolta az asszony a riporter kérdésére.

Forrás: Hírextra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását