2024. május 5. - Györgyi

Balhéztak a Manchester United játékosai

Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője kész akár meg is válni azoktól a labdarúgóktól, akik nem tartják be a klubban érvényes viselkedési normát.
2007. december 31. hétfő 09:12 - Hírextra

"A futball ugyan sokat változott az elmúlt években, de az továbbra is érvényes, hogy nem veszíthetjük el a hidegvérünket. Ezért van az, hogy nálunk gyakran váltás történik, ha ilyesmi valakivel előfordul" - idézte a nagy tekintélyű trénert a Press Association hírügynökség.

Angol sajtóértesülések szerint a megalkuvást nem ismerő skót mester állítólag összesen 1,35 millió eurós büntetést szabott ki azokra a játékosokra, akiknek közük volt az egyesület karácsonyi partiján történt nemi erőszakhoz. A Vörös Ördögök december 17-én minden lakosztályt lefoglaltak a Great John Street Hotelban a Rio Ferdinand által szervezett partira. Újságinformációk alapján a kaszinózással és sztriptízszámokkal színesített "ünnepségről" egyedül Cristiano Ronaldo hiányzott. A szállodából riasztották a rendőröket a hajnali órákban azzal, hogy egy 26 éves nőt megerőszakoltak. Egy nappal később feladta magát Jonny Evans, a csapat északír védője, akit a rendőrség kihallgatott.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását