2024. április 23. - Béla

Hajnalban havazott, de tiszták az utak

Fennakadás nélkül elindult a tömegközlekedés vasárnap hajnalban a fővárosban. A szombat este kezdődött havazás és ködszitálás miatt a fő- és tömegközlekedési útvonalakat 30 munkagéppel síkosságmentesítette a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. -tájékoztato
2007. december 30. vasárnap 07:19 - Hírextra
A fővárosban szombaton este az észak-pesti városrészekben, a IV., a XV., a XIV. és a X.. kerület egy részén kezdődött havazás. A város többi részén nem esett hó, de a ködszitálás folyamatos volt.

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. az éjszakai műszakban 30 géppel ellenőrizte, illetve síkosságmentesítette a fő- és tömegközlekedési utakat, hidakat, felüljárókat, valamint a lakosság ellátását biztosító logisztikai központokhoz, egészségügyi intézményekhez vezető mellékútvonalakat. A tömegközlekedés a hajnali órákban fennakadás nélkül el tudott indulni.

A társaság azt kéri az autósoktól, hogy körültekintően vezessenek, és használjanak téli gumit. A háztulajdonosoktól és a társasházak üzemeltetőitől pedig azt, hogy ahol szükséges, tisztítsák meg a hótól járdákat, és síkosságmentesítsék azokat.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását