2024. május 2. - Zsigmond

Sport: mi várható jövőre?

Európai, nemzeti és nemzetközi sportszervezetek vezetői elemzik a sport jelenét és jövőbeli lehetőségeit 2011. február 21-22-én, az EU Sport Fórumon.
2011. február 16. szerda 18:50 - HírExtra
A sajtó képviselői 2011. február 22-én (kedden), 12.30 órától, nemzetközi sajtótájékoztatón kapnak részletes tájékoztatást a zártkörű Sport Fórumon történtekről.

A nemzetközi sajtótájékoztatót Androulla Vassiliou, a sport Európai Biztosa  (European Commissioner for Sport), David Howman, a WADA főigazgatója, Czene Attila, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkára és Ivo Belet, az Európai Parlament sportért is felelős szakbizottságának képviselője tartja.

A kétnapos − zárt ajtók mögött zajló –, több száz fős rendezvény fő témája a sport európai dimenziójának fejlesztése. Február 22-én, kedden együttes ülést tartanak, amelyen az európai sportszervezetek és az uniós sportminiszterek közös véleménycserét folytatnak az Európai Bizottság 2011. január 18-án elfogadott sport közleményéről, a sport európai jövőjéről.

A fórum résztvevői a kétnapos eseményen részletes tájékoztatást kapnak azokról a nemzetközi projektekről is, amelyek az „Előkészítő Intézkedések a sport területén” című pályázat közösségi forrásaiból, az elmúlt két évben valósulhattak meg.

Olvasható a NEMFI közleményében.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását