2024. május 5. - Györgyi

A csapatkapitány halála miatt nem játszanak

A csapatkapitány halála miatt elhalasztják a Motherwell következő két bajnoki labdarúgó-mérkőzését. Phil O,Donnel, a skót élvonalbeli együttes játékosa a Dundee United elleni szombati összecsapás hajrájában esett össze, majd a kórházba szállítását követőe
2007. december 30. vasárnap 20:00 - Hírextra

A Motherwell eredetileg szerdán a Hibernian, egy hét múlva pedig a Celtic ellen játszott volna.
"Vasárnap reggel összejött a csapat, mindenki nagyon megrendült volt; valamit tennünk kell, hogy tovább léphessünk" - mondta Mark McGhee vezetőedző.

A 35 esztendős O,Donnel, akit éppen le akartak cserélni, 12 perccel a lefújás előtt esett össze. Öt percig a földön feküdt, majd bevitték az öltözőbe. Ezt követően azonnal a közeli Wishaw General kórházba szállították, de az orvosok már nem tudták megmenteni az életét.

O,Donnel, aki a Motherwell együttesében kezdte pályafutását, szerepelt a Celtic és a Sheffield Wednesday együttesében is, és 2004-ben tért vissza anyaegyesületéhez. A skót válogatottban egy alkalommal lépett pályára. Négy gyermeke volt.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását