2024. április 29. - Péter

Szétmarcangolta a tigris

Többé nem tudják ünnepelni a karácsonyt - mondták a 17 éves fiú szülei, akit kedden megölt egy elszabadult tigris San Francisco-ban. A rendőrség azt vizsgálja, szándékosan engedte-e ki valaki a nagymacskát - adta hírül a CNN amerikai televízió internetes
2007. december 27. csütörtök 12:19 - Hírextra
A szibériai tigris kedden kiszabadult ketrecéből, és az állatkertben szétmarcangolt egy fiatalembert, két másikat pedig megsebesített. Az állatot a kiérkező rendőrök lelőtték. A sérültek kórházban vannak, állapotuk stabil.

Az állatkert igazgatója, Manuel Mollinedo elmondta: még nem tudták megállapítani, hogyan szökött meg a 136 kilós szibériai tigris, Tatjana. A nagymacskáknak elkülönített terület körül 5,5 méter széles, 6 méter mély árok húzódik és egy 6 méternél is magasabb fal is védi a látogatókat.

Carlos Sousa az elkerített terület közelében volt, itt ölte meg őt a tigris. A két sérült fiatal messzebb, egy kávézó közelében tartózkodott. A rendőrség többször átfésülte az egész állatkertet, további áldozatok után kutatva, de nem találtak senkit.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását