2024. május 6. - Ivett, Frida

Beckham titka

David Beckham 4 év után bevallotta, hogy Sir Alex Ferguson volt az, aki eldöntötte, hogy a középpályásnak el kell hagynia a Manchester Unitedet. 2003-ban mindenki úgy gondolta, hogy Beckham saját karrierje építése és egyengetése miatt szerződött a Real M
2007. december 26. szerda 18:01 - Hírextra
Olvastam Bobby Charlton könyvét. Abban azt írja, hogy a klub szerződést ajánlott nekem, igazán kiváló feltételekkel. Az igazság ezzel szemben az, hogy az MU-nál semmiféle kontraktusról nem volt szó - mondta a jelenleg a Los Angeles Galaxy-ban játszó futballista.

Beckham akkoriban már hatalmas elismertségnek örvendett Manchesterben és Angliában egyaránt. A sajó tele volt a vele készített interjúkkal, fotókkal. A pletykák azonban őt sem kerülték el: több cikkben is megjelent, hogy nagy az érdeklődés a kitűnő szabadrúgás-lövő iránt.

Beckham nem értette, hogy milyen alapja lehet a szóbeszédnek, ezért beszélt Fergsonnal. A klasszis pontosan emlékszik arra a pillanatra, amikor megpecsételődött a sorsa.

- Egyszer telefonon beszéltem Fergusonnal. Tudnom kellett, hogy ő mit akar, menjek-e vagy maradjak - mondta Beckham. - A mester csak annyit mondott: ideje menned. Én pedig rábólintottam - vallotta be távozásának okát, ami csupán egy félreértés miatt történt. - Ezután hívtam fel Florentino Perezt, a Real Madrid elnökét.

Beckham aztán négy szezont húzott le a királyi gárdánál, míg végül a Los Angeles Galaxyban kötött ki.
Forrás: samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását