2024. május 3. - Tímea, Irma

Meglopták, majd elütötték és többen áthajtottak a testén

Egy tolvajt üldözött az a nő, akin a reggeli órákban több autó is átgázolt az M5-ös autópályán Gyál közelében. A baleset miatt a sztrádát lezárták, a délelőtti órákban azonban már ismét járható az autópálya.
2007. december 24. hétfő 13:24 - Hírextra
A 29 éves román nő apósával együtt utazott az M5-ös autópályán Szeged felé, ám Gyál közelében észrevették, hogy az egyik kerék leeresztett. Félreálltak a leállósávba, ahol a férfi egyből kiszállt a kocsiból, hogy kicserélje a gumit, menye pedig a kocsiban maradt.

Amint a férfi kiszállt az autóból, valaki odalépett a kocsihoz és kivette belőle a táskát. Az autóban ülő nő mindezt észrevette és elkezdte üldözni a tolvajt, át az autópályán. Az egyelőre ismeretlen bűnözőnek épségben sikerült átjutni a forgalmas sztrádán, a nőt azonban egy autó elütötte, majd másik kettő áthajtott rajta. A helyszínen meghalt - mondta el a Független Hírügynökségnek Lukácsi Anita, a Rendészeti Biztonsági Szolgálat szóvivője.

A szóvivő hozzátette: bár korábban a baleset miatt lezárták az autópálya érintett szakaszát, a helyszínelés már befejeződött, így a sztráda is járható ismét.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását