2024. május 2. - Zsigmond

Abramovicsé a "mindent látó szem"

Roman Abramovics, a távol-keleti Csukotka orosz terület kormányzója a jövőben anadiri munkahelyén is figyelemmel kísérheti a Chelsea ügyeit: új videokamera-rendszert telepítettek ugyanis az orosz milliárdos tulajdonában lévő angol csapat cobhami edzőkompl
2007. december 24. hétfő 13:10 - Hírextra
Abramovics az új kamerarendszer segítségével nemcsak Csukotkáról, de a világ bármely részéről figyelni tudja a klub alkalmazottjainak és a játékosoknak a viselkedését.

A "bekamerázásnak" köszönhetően a kormányzó bármikor megtekintheti, mi történik a bázison. A The Guardian című brit lap szerint a kamerákra a klubtulajdonosnak csak azért van szüksége, hogy állandóan figyelhesse az edzéseket. Ezt eddig is rendszeresen megtette, ezután viszont nem kell majd ehhez az edzőkomplexumon tartózkodnia.

A kamerarendszerrel a főnök a Chelsea alkalmazottainak munkáját is ellenőrizni tudja, mivel minden helyiséget bekameráznak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását