2024. április 26. - Ervin

Sztárkarácsony II. rész

A hazai közélet szereplőit sem kíméli a karácsonyi őrület. Ungár Anikónak, és Bartók Eszternek az étel is fontos, Cseh Lacinak a vásárlásra sincs ideje. Egyre inkább közeledik a gyertyagyújtás pillanata, amikor végre fellélegezhetünk. Ajándékok a fa alatt
2007. december 23. vasárnap 15:32 - Hírextra
Ungár Anikó, bűvész

Igazi, nagy családban töltöm a karácsonyt, ez az idei már a harmadik ilyen karácsonyom. Nagyszerű és fantasztikus dolog. Régebben hárman, négyen voltunk, most legalább tízen leszünk és ez mind egy család. Sok gyerek van és a karácsony nekik a legnagyobb izgalom, a meglepetésekkel együtt. Az eddigi szokásos készülődés helyett most inkább olyanokat főzök, amiket egy hat, nyolc éves gyerek imád. Halak közül inkább a tengeri halakat szeretjük, sok salátával, mert fontosnak tartom az egészséges étkezést. Szeretem az ünnepeket, de nem szeretem a rám erőszakolt hangulatot. Én bármelyik estét kellemesé tudom varázsolni, anélkül, hogy bármilyen neve lenne annak az ünnepnek. Nem kell mindig megvárni, ünnepet lehet teremteni máskor is. Azt a fajta meglepetést, ami az ajándékok kibontását, azt a jó értelembe vett feszültséget jelenti, azt nem csak karácsonykor kell megélni.

Fábián László, olimpiai bajnok öttusázó

Hetek óta zajlanak az előkészületek. Négy gyerekem van és ők már nagyon várják, hogy jöjjön a Jézuska. A nagyobbak talán már tudják a titkot, a két kicsinek ez még nagy dolog lesz.

Gyarmati Andrea, Európa-bajnok úszó, orvos

A karácsony mindig nagy rohanás nálam is. Izgatott vagyok, hogy nem készülök el időben mindennel, de aztán mégis. A legfontosabb, hogy boldogságban, békességben teljen az ünnep és együtt lehessünk a szeretteinkkel.

Bartók Eszter és Molnár Ferenc Caramel, a Megasztár döntősei

23-án már nem dolgozunk, átadjuk magunkat a karácsony hangulatának. Először otthon leszünk, majd a rokonokhoz megyünk. Már minden ajándékot megvettünk novemberben, úgyhogy erre nincs már gond. A december amúgy is őrültek háza, nem szeretjük erre a hónapra hagyni. Tavaly is sokat kellett futkosni, úgyhogy most időben elintéztük.
A karácsonyi menü Eszti: szeretek főzni. Töltött káposzta, húsleves, mákos bejgli biztos, hogy lesz, a hal még nem biztos.

Cseh László, világ-, és Európa-bajnok úszó

Nekem még semmi időm nem volt ajándékok után rohangálni. A rövidpályás EB után folyamatosan mentem a különböző eseményekre, még nem sikerült a karácsonyi hangulatba beleélni magam.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását